Кали сащиса: Аз съм преродена циганка, сигурна съм в това! (още подробности)

Гласувайте за статията

Кали успя да шашне всички с това свое признание!

Шеметната певица Кали отново успя да сащиса феновете си. Този път с признанието, че била преродена циганка. Тя е убедена в това, защото го усещала по всички параграфи.

Кали

Кали е убедена, че в миналия си живот е била циганка – само че испанска, а не нашенска циганка

Не си мислете обаче, че Кали говори за циганки от Столипиново или Факултета. Нищо подобно – тя вярва, че е била испанско джипси и то, защото е луда по страната и езика им.

„В предишния си живот съм била испанска циганка и след това съм се преродила в Кали. Затова и сега толкова лесно ми се отдава испанският език. Трета година уча испански, вече мога да говоря пичовски.

Испанскоезични ми казват, че говоря като испанска циганка. Имам тяхната емоционалност и експресивност. Иначе по принцип съм полиглот – говоря испански, френски, гръцки, разбирам и английски, като ми го говорят. Руски съм учила в ученическите си години“, похвали се Кали.

Както знаем, тя може да е чалга певица, но учеше усилено философия и успя да завърши с нея висшето си образование. А после се записа и психология. Общо взето тя е нива над останалите си колежки, много от които втрещяват с откровени глупости в интервютата си.

Колкото до личния й живот, Кали все още не може да намери баланса в себе си, за да вървят връзките й плавно и добре. Към момента тя е с бащата на третото си дете – Влади, но двамата преминаха през доста търкания.

За известен период от време дори живяха разделени, тъй като Влади не можел да издържа цялото напрежение покрай характера на Кали и суматохата в дома им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар