Лъсна скандалната истина за първата изгонена от „Мастър шеф“ – Събина Косева

Гласувайте за статията

Събина живяла с милионер с обратни наклонности

На бял свят излезе скандалната истина за първата изгонена от „Мастър шеф“ – Събина Косева.

Оказва се, че Събина Косева има доста пикантна история зад гърба си. Тя е сключила брак по сметка с лото милионер от Белгия. Решила се на тази рискована стъпка, тъй като не разполагала с легални документи и не можела да работи в чуждата държава.

Събина Косева се запознала със съпруга си по интернет. Бракът им обаче бил възпрепятстван от прокурор, който си дал ясна сметка, че нищо не е наред. В крайна сметка адвокатът, който двойката наела, успял да пребори прокурорското решение в съда и така те сключили брак.

Събина Косева

Събина живяла с милионер с обратни наклонности

Бракът между участничката от „Мастър шеф“ и белгиеца лото милионер, продължил само година и половина. Към днешна дата бившият й вече съпруг живее на семейни начала с… друг мъж.

Събина споделила пред приятели, че когато напуснала съпруга си разполагала само с пет евро. Това били всичките пари, които имала в джоба си. Именно поради тази причина първата нощ изкарала в автомобила си, а след това потърсила помощ от църквата.

За нея се погрижили монахините от ордена на сестрите на любовта. Те й дали покрив и храна. След известно време Събина Косева започнала да работи в един от ресторантите в белгийския град Брюж. Малко по-късно отново по интернет се запознала и със сегашния си съпруг.

Този й съпруг е Холандец и вече е пенсионер. Към днешна дата семейството живее в България. Тя си тръгна от предаването „Мастър шеф“, след като не успя да овкуси добре черните миди, които трябваше да приготви. Това я превърна в първата напуснала кулинарното шоу.

Сред личните гости в ресторанта бяха Панайот Панайотов, Кристина Димитрова, Дара, Славка Калчева, Тита и група „Мастило“, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар