Петя Дикова разкри най-големия си кошмар

Гласувайте за статията

И до днес не желае да си спомня за този инцидент

Водещата на предаването “Cool…T” по Би Ти Ви – Петя Дикова, проговори за най-големия си кошмар.

Петя Дикова бе гост в сутрешния блок на медията по повод петия рожден ден на предаването, което води.
Тя разкри, че професионалната й мечта била да вземе интервю с Леда Милева и Петко Бочаров в Американския колеж, който е завършила и тя самата. Освен това те също са учили там. За нейно огромно щастие в крайна сметка тази й мечта се превърнала в реалност.

Петя Дикова

И до днес не желае да си спомня за този инцидент

Другата й мечта била свързана с британската рок група „Куин“. Петя Дикова разкри, че била толкова развълнувана, че ще осъществи още една от мечтите си, че когато отишла в хотела и се погледнала в огледалото за последни щрихи, установила че окото й се е изкривило. Предполага, че е получила някакъв спазъм или пък някакъв нерв й е изиграл лоша шега.

И до ден днешен не знае какво точно е станало, но в крайна сметка си спомня ясно, че то просто се изкривило. Петя Дикова разказва с насмешка към днешна дата, че когато взимала това интервю, била напълно кривогледа. Единствената мисъл, която се въртяла в главата й била как да се скрие от камерата.

Споделя, че и до днес не обича да разказва за този инцидент и допълва, че напрежението неминуемо води до подобни случки.
Тя разкрива, че по време на интервюто едното й около гледало където трябва, а другото – в съвсем друга посока.

Въпреки всичко тя си направила снимки, тъй като в този момент си дала сметка, че зрението й може и да не се нормализира, а за никого не е тайна, че за нейната професия визията е от съществено значение.

По повод днешния празник Петя Дикова посочи, че няма нищо против мъжът да е водещата фигура. В този ред на мисли тя допълни, че има един такъв силен мъж, който управлява влака, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар