Наследникът на Гълъбин Боевски го опозори тотално

Гласувайте за статията

Пол прекрачи всякакви граници

Синът на Гълъбин Боевски – Пол Бовески, го опозори тотално.

Наследникът на Гълъбин Боевски лепна поредното черно петно върху фамилията. Запознати издават, че докато родителят бил в бразилския затвор заради кокаиновата афера, Пол решил да припечели някой лев по възможно най-гнусния начин.

Той мамел хората, завличайки ги с пари като използвал най-ценното – рожбата си. Синът на Гълъбин Боевски лъжел, че детето му е болно и се нуждае от сериозна сума пари за лечението му. Припомняме, че Пол и бившата му вече съпруга Капка не живеят заедно от доста време. Що се отнася до сина им, то за него се грижи само Капка, пише „Галерия“.

Гълъбин Боевски

Пол прекрачи всякакви граници

Хората недоумяват как изобщо е хрумнало на Пол Боевски да проси пари, лъжейки, че синът му е приет в болница в много тежко състояние. Грандиозната лъжа лъсна едва когато бившата му съпруга Капка Алексиева публикува възмутителен пост в социалната мрежа.

Тя призова хората да не му дават пари, тъй като детето им не е в болница. Освен това жената изплака, че постоянно я търсят хора, които искат да им върне хиляди левове, дадени на Пол във връзка с детето им.

Капка е категорична, че и към днешна дата синът й за щастие е жив и здрав и не се нуждае от каквото и да било лечение. Тя го отглежда сама.

По всичко личи, че наследникът на Гълъбин Боевски, е ударил дъното, щом е тръгнал да проси пари като си служи с измама. Очевидно баща му окончателно е секнал кранчето. Междувременно се понесе слух, че бившият щангист е фалирал напълно. Той вече нито може да бъде глава на фамилията си, нито да издържа който и да било от членовете й.

До неотдавна именно той бе човекът, който покриваше гафовете на сина си. Изглежда обаче, че вече няма възможност да го спасява, а Пол е изгубил напълно мярката, ужасени са близки до семейството на Гълъбин Боевски, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар