Мария Илиева хвърли бомба: Да, с Георги живеем отделно! (Вижте какво още призна)

Гласувайте за статията

Мария Илиева най-сетне призна, че с бащата на детето си не живеят заедно, въпреки, че преди това отрече

Мария Илиева хвърли бомба с признанието си, че с Георги, който стана баща на първородния й син живеят разделени. Въпреки, че само дни преди това се ядоса и се нахвърли на медиите дето пишат, че не са заедно.

В предаването на бТВ „Преди обед” певицата, която стана майка съвсем скоро не излъга зрителите. А им сподели, че с половинката си са се запознали чрез общи приятели на купон. Но много бързо разбрали, че са един за друг.

Мария Илиева е повече от перфектна въпреки раждането. Очарователната млада майка облечена в черен тоалет разкри, че таткото си е в Белгия. Където се занимава с бизнеса си. А тя с бебето си е в България и, че раздялата за тях не е проблем, предават от hotnews.bg.

Брюнетката  се оплака, че Георги не се интересувал много от сина си. Но се надява с времето и това да стане. Щом хлапето поотрасне няма как да не успее да разтопи сърцето на баща си, надява се певицата.

Мария отглежда момченцето си заедно с майка си. Наела и бавачка да им помага. Тя с усмивка каза, че вече се наричала Сомнамбулия защото малкия много плачел и не спяла по цели нощи.

Иначе чаровната изпълнителка поднови клубните си участия. Тя все още кърми бебето и не се чувства в идеална форма. Не пази диети и не ходи на фитнес единствено заради наследника си. С който не иска да се разделя за дълго и смята да го води със себе си из България и навсякъде по света.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар