Гореща тайна от миналото на Русата Златка видя бял свят

Гласувайте за статията

Малцина знаят за това й начинание

На бял свят излезе гореща тайна от миналото на плеймейтката Златка Райкова, по-известна като Русата Златка.

След като Русата Златка предизвика истински фурор, превъплъщавайки се в образа на Ваня Костова в последния епизод на „Като две капки вода“, мнозина се сетиха за миналото й.

Те споделиха, че плеймейтката, която всички знаят като Русата Златка е залитала по чалгата. Всички се запитаха защо Златка Райкова не си признае, че преди десетилетие е пеела чалга под псевдонима Голди. Тя дори била част от триото „Фатално 3“. Как така след всичко това днес се прави на ощипана мома, недоумяват те.

Русата Златка

Малцина знаят за това й начинание

Мнозина пък изригнаха срещу Златка Райкова в социалните мрежи и попитаха дали това означава, че се срамува от миналото си, отбелязва ХотАрена. Преди да придобие известност покрай мъжете от подземния свят и креватните си умения, Златка се провала и на фолк сцената. Нещо повече – тя дори мечтаела за кариера на фолк певица.

Най-интересното в случая е, че не кой да е, а самата Жени Калканджиева проявила мерак да продуцира Русата Златка в чалга начинанията й. Именно тя била създателка на проекта. Идеята на Жени Калканджиева била да прави секси конкуренция на утвърдените вече имена от „Пайнер“ чрез дългокраките си манекенки от агенция „Визаж“.

Замисълът на проекта „Фатално 3“ бил да събере на едно място секси мечтата на всеки представител на силния пол – блондинка, брюнетка и червенокоска.
След като издали няколко песни обаче една от изпълнителките на групата се отказала от това начинание.

За да не пропадне изцяло проектът, в който Жени Калканджиева инвестирала немалко финансови средства за лустросване на певиците, повикала по спешност Русата Златка, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар