Къци Вапцаров направи взривяващ коментар

Гласувайте за статията

Шоуменът от близкото минало коментира двете горещи теми от последните дни

Шоуменът от близкото минало Къци Вапцаров, направи взривяващ коментар.

И той като голяма част от обществото не успя да остане безучастен по случая с пловдивския медик д-р Иван Димитров, който уби крадеца Георги Джевизов-Плъха. Другата тема, която го вълнува, е и убийството на младото момиче, което разтърси София и страната.

На страницата си в социалната мрежа Фейсбук, Къци Вапцаров публикува два коментара относно ликвидирането на Плъха в Пловдив, което изправи на нокти цяла България, както и бруталното убийство в столицата, което бе извършено навръх 3-ти март.

Къци Вапцаров

Шоуменът от близкото минало коментира двете горещи теми от последните дни

Написаното от Къци Вапцаров в мрежата отприщи лавина от коментари.
Според шоумена от близкото минало, най-добре е щяло да бъда, ако д-р Иван Димитров не бе стрелял по Плъха. Вместо това трябвало да го залови на мястото на престъплението и да извика органите на реда. Те на свой ред пък да го приберат и в продължение на една година Плъха да мете улици, да плете кошници, да боядисва огради, да копае канали или каквато и да била друга общественополезна работа.

Веднага след тези думи, Къци Вапцаров пише: „Магистрати бол…“. Според него по този начин и трите страни щели да изпълнят гражданския си дълг. Той е категоричен, че е време отново да бъдат върнати строителни войски.

В същото време единственото, което е можело да спаси брутално убитото момиче в София, е бил незаконно притежаван пистолет. За всеки е ясно, че за да се сдобие със законно оръжие, човек трябва да премине през много дълга процедура.

Та в този ред на мисли, момичето можеше да е живо, ако притежаваше незаконен пистолет и бе изпразнило пълнителя му по своя нападател. В този ред на мисли Къци Вапцаров заключава, че е повече от очевидно, че на полицията не може да се разчита за подкрепа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар