Ново 20! Вижте какво поиска жената на Плъха

Гласувайте за статията

Семейството му иска издръжка от държавата

Съпругата на Плъха, който бе застрелян от пловдивския д-р Иван Димитров изненада всички с това, което поиска.

Оказва се, че семейството на застреляния Георги Джевизов, по-известен като Плъха, няма да предяви финансови искове срещу медика. Това стана ясно от думите на жената, с която Плъха е живеел на семейни начала – Надежда Атанасова, майка й Златка и сестра й Силвия Атанасова.

И трите обаче са категорични, че ще настояват д-р Иван Димов да получи доживотна присъда.
Жената, с която убитият е живял на семейни начала заяви в ефира на радио „Пловдив“, че се е получило много добре, че срещу медика, са били повдигнати обвинения, тъй като в противен случай щяло да стане много по-лошо.

Плъха

Семейството му иска издръжка от държавата

Тя обаче така и не поясни какво означава това, че е щяло да стане много по-лошо, както и репликата „Ние си знаем!“.
На този етап Надежда няма намерения да иска кръвнина за мъжа си. Тя и семейството й обаче очакват държавата да отпусне средства за издръжката на трите й деца.

В тази връзка тя посочи, че ще поискат да бъде направена кръвна проба на децата, която да докаже, че техен баща е именно покойният Георги Джевизов-Плъха.

Междувременно покрай тази случка министър-председателят Бойко Борисов размаха пръст, а Красимир Каракачанов взе незабавни мерки за промени в закона.
Премиерът бе категоричен, че до края на март трябва да бъдат предложени нови текстове в Наказателния кодекс, които да уреждат статута на неизбежната самоотбрана.

В същото време Красимир Каракачанов, който е зам.-министър-председателя по обществен ред и сигурност написа в профила си в социалната мрежа, че е готов с промените в НК, които според него трябва да бъдат направени. Всички те са, за да се гарантира сигурността, здравето, живота и личната неприкосновеност на българските граждани, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар