Даниел Златков шокира: Оливър искаше да спи с жена ми, затова го набих! (още подробности)

Гласувайте за статията

Даниел Златков разкри истинската причина за побоя над Оливър Златков!

Българският Роналдо Даниел Златков най-сетне проговори и разкри защо се е нахвърлил върху 21-годишния Оливър Златков. Припомняме, че последният бе пребит от футболиста преди два дни, на излизане от дискотека в Благоевград.

Даниел Златков

Пребитият младеж искал да спи с жената на Даниел Златков, това довело до атаката му

Към момента Оливър продължава да бъде в болница и състоянието му е вече стабилизирано. Вчера обаче брат му и управителят на заведението разкриха пред Нова телевизия, че Даниел така е бил Оливър, че едва не го утрепал.

Днес дойде ред на самият футболист и отскорошен ММА боец да каже своята версия за случилото се и да се опита да обясни нещата. Които се оказаха доста различни от първоначалните твърдения.

„Излизайки от дискотеката със съпругата ми и наша приятелка, видях няколко момчета, които явно ни чакаха отпред. Първо Оливър ми каза, че винаги бил мечтал да се бие с мен. Аз му отказах. Тогава той започна да обижда съпругата ми с думи, които не искам да повтарям. Тогава го ударих.

Казано директно, той ми предложи да правим тройка или четворка с жена ми. Употребяваше думи, които няма как да повторя публично и беше видимо настроен за скандал. За себе си не ми пука, но щом се нахвърлят на Агнес, няма как да не я защитя“, коментира Даниел Златков.

Тепърва предстои да видим дали Оливър ще му потърси сметка като излезе от болницата и дали ще заведе дело срещу него в съда.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар