Открита неприязън: Димитър Рачков отсвири новия сериал заради Мария Игнатова! (виж тук)

Открита неприязън: Димитър Рачков отсвири новия сериал заради Мария Игнатова! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Димитър Рачков не присъства на най-голямото събитие от доста време насам!

Димитър Рачков и Мария Игнатова не само се разделиха, но със сигурност не могат да се гледат и на снимка. Поредното доказателство за това е фактът, че Рачков отсвири представянето на новия сериал по Нова телевизия снощи.

Димитър Рачков

Димитър Рачков за пореден път показа отношението си към Мария Игнатова

При това сериал, в който той има главна роля, за разлика от Мария Игнатова. Да, разбира се, става дума за „Полицаите от края на града“, който тръгва на екран тази седмица.

В него бившата половинка на Димитър Рачков има едва епизодична роля, докато той и Зуека ще бъдат едни от основните образи в лентата. Въпреки това на всички направи впечатление, че Игнатова се е набутала на пресконференцията и представянето.

„Къде без нея ще мине?! Ей, много е нахална тази женичка. Веднъж да й дадат физиономията някъде и се изживява така, все едно е Мерил Стрийп. На представянето място имаше Рачков, а не тя, но той е културен човек и постъпи възпитано. И пак показа отношението си към нея“, коментират източници от кухнята на Нова телевизия.

Освен Мария, Рачков и Зуека, в сериала ще гледаме още Герасим Георгиев – Геро, Стефания Колева, Румен Угрински, Милица Гладнишка, Краси Ранков, Ненчо Балабанов, Албена Михова, Алекс Раева, Виктор Калев и Алексей Кожухаров.

Продуцентът Маги Халваджиян гарантира, че тази поредица ще надмине по гледаемост много други родни продукции. И ще се превърне в любима на зрителите заради интересните сюжети и уникално чувство за хумор.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар