Няма да повярвате какво се случва с Ани Цолова към днешна дата

Няма да повярвате какво се случва с Ани Цолова към днешна дата
2.25 (45%) 4 votes

Бившата тв звезда е изпаднала в тежка депресия

От близкото обкръжение на Ани Цолова издават, че след като бе изритана като мръсно куче от ефира на Нова тв, са настъпили много тежки времена за звездата.

Малко след случката, Ани Цолова изпаднала в тежка депресия. Това била и причината, поради която майка й – Георгина Цолова напуснала работното си място и заминала при дъщеря си. Запознати издават, че майката на Ани Цолова била един от най-ценните кадри на СУ „Иван Вазов“ в Плевен.

Ани Цолова

Бившата тв звезда е изпаднала в тежка депресия

Тя предвидливо подготвила работодателите, че може да се оттегли в заслужена почивка, още щом разбрала за случващото се с дъщеря й.
След като бе свалена от екрана на Нова тв, Ани Цолова изчезна от погледите. В продължение на две седмици никой от съседите й в столицата не я бе мяркал.

Оказва се, че през това време тя е била със сина си Калоян при майка си в родния Плевен. След като започнала лека полека да се посъвзема от случилото се, Ани Цолова директно натоварила багажа на майка си в автомобила. Така тримата със сина й пристигнали в баровския й палат в столичния квартал „Драгалевци“.

Припомняме, че именно лъскавият й имот бе една от динените кори, които попречиха на Ани Цолова да остане в ефир. До този момент родителката на бившата телевизионна звезда все още живее при дъщеря си и не е напускала столицата, издават съседи.

Съпругът й – операторът Васил Мичев съвсем не бил доволен от рокадите в дома му. Поради постоянното присъствие на тъщата в дома му, той отново започнал често да посяга към чашката. При все, че привидно зетят бил в добри отношения с тъщата, тя не го одобрявала. Причината за това е, че има зад гърба си един развод и дете. А и освен това не бил особено трудолюбив, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар