Виктор Калев разобличи Магърдич Халваджиян

Гласувайте за статията

Утре актьорът ще играе на нюйоркска сцена

Големият български актьор Виктор Калев разобличи мастития продуцент Магърдич Халваджиян.

Несъмнено Виктор Калев е най-добрият имитатор сред актьорите. Той с охота разкри причината, поради която не е приел предложението да участва като жури в шестия сезон на формата „Като две капки вода“.

Още в края на февруари, Виктор Калев обяви от сцената на шоуто, че не е част от него, защото не плащат. Той добави, че е скъп актьор и не може да е част от предаване, в което не плащат добре. В типичния си шеговит стил той попита от сцената: „С 30 лева на месец какво да правиме?“.

Виктор Калев

Утре актьорът ще играе на нюйоркска сцена

Виктор Калев бе сред публиката за старта на предаването. Водещите на шоуто – Димитър Рачков и Васил Василев –Зуека го поканиха за кратко на сцената.
Естествено веднага след това актьорът поясни, че предишните му реплики са били в кръга на шегата.

Пред многобройната публика той поясни, че истинската причина, поради която се е наложило да отхвърли предложението на Магърдич Халваджиян е факта, че е зает.
Това е и причината, поради която Калев няма да може да дава своите оценки на участниците в „Като две капки вода“.

Заради множеството си ангажименти се е наложило да откаже иначе изкусителното предложение на Магърдич Халваджиян. Виктор Калев сподели, че съжалява изключително много, че няма да може да е част от екипа на шестия сезон на шоуто.

Той поясни, че има изключително важно пътуване, което съвпада с новия сезон на „Капките“ и няма как да ги съвмести. По-късно той отпътува за САЩ, където бе поканен от наши сънародници да изиграе представлението си „Грамофонът“. Утре – 8 март, Виктор Калев ще играе в Ню Йорк, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар