Излезе наяве истината за Димитър Рачков

Гласувайте за статията

Хонорарът му е набъбнал до колосалните 20 хиляди лева

На бял свят излезе истината за грандиозните хонорари, които прибира комикът Димитър Рачков.

Оказва се, че воденето на „Господари на ефира“ и „Като две капки вода“ далеч не е единственото занимание на култовия и мега забавен Димитър Рачков.

Запознати издават, че напоследък все повече хора от хайлайфа търсят Димитър Рачков като водещ на личните им празници и най-вече сватбени тържества. Според мълвата, която се носи, актьорът прибира по около 20 хиляди лева от всяко едно подобно събитие.

Димитър Рачков

Хонорарът му е набъбнал до колосалните 20 хиляди лева

Очевидно ангажирането му като водещ и човек, който да забавлява хората не излиза никак евтино. В същото време обаче немалка част от родните милионери са заклети фенове на Димитър Рачков и както сами се досещате не им представлява никакъв проблем да му платят 20 хиляди лева, за да ги забавлява.

Именно те са хората, които често го викат да ги забавлява на личните им тържества. Частните партита са голямата стихия на големия актьор, който е пълен с лафове. Включвайки ги в употреба, той не спира да забавлява богаташите, които на всичкото отгоре остават предоволни от представянето му и го възнаграждават твърде щедро.

Обикновено по време на ангажиментите си Димитър Рачков сменя по няколко визии. Една от най-любимите и търсени сред почитателите му, е тази на Жоро Бекъма – екранният му образ от предаването „Пълна лудница“. Именно този образ го изстреля на върха преди години.

Имайки предвид железния му договор с клана Халваджиян, едва ли актьорът прибира цялата сума от участието му по частни партита. Вероятно немалка част от нея отива по банковата сметка на продуцентите му.

Факт е, че до голяма степен актьорът дължи славата си именно на тях. Въпреки високата му тарифа обаче се оказва, че има доста хора в страната ни, които са готови да се разделят с тази сума, само и само да ги забавлява Димитър Рачков, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар