Даниел Златков направи горещи разкрития за побоя

Гласувайте за статията

Той твърди, че агресията му е била предизвикана от обиди по адрес на съпругата му

Футболистът Даниел Златков, който е по-известен като българският Роналдо, направи горещи разкрития за побоя.

Даниел Златков посочи, че случилото се е било неизбежно като се има предвид обидните думи, които били изречени по адрес на съпругата му. Той дори не пожела да ги повтори.

Оказва се, че причината за жестокия побой с негово участие, е покана за интимни ласки. Припомняме, че мелето бе спретнато пред дискотека в Благоевград, а другият участник бе местният жител Оливер.

Даниел Златков

Той твърди, че агресията му е била предизвикана от обиди по адрес на съпругата му

Даниел Златков си признал всичко по време на разпита в полицията, отбелязва на страниците си в. „Телеграф“.
Пред униформените той обяснил твърде грубото си отношение с обидите, които били изречени по адрес на съпругата му.

Бившият вече футболист, който премина в редиците на ММА борците и има един мач зад гърба си твърди, че е била предложена тройка или четворка с участието на съпругата му. Пред властите той посочил, че това е основната причина за проявената агресия от негова страна. Освен това българският Роналдо допълва, че преди това Оливер е пожелал двамата да се бият.

Благоевградчанинът твърдял, че винаги е искал да се бие с Даниел Златков. Първоначално бившият футболист му отказвал. Благоевградчанинът обаче продължил да го предизвиква, редейки обидни думи по адрес на съпругата му. Тогава Златков не издържал и го ударил.

Към днешна дата се очаква да излезе експертизата за състоянието на бития от Даниел Златков – Оливър. След като стане ясно какво точно е състоянието на благоевградчанина, ще бъде прецизирано и обвинението срещу футболиста. Очаква се то да бъде променено от причиняване на лека телесна повреда на причиняване на средна телесна повреда, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар