Ваня Червенкова направи Мира Радева на пух и прах

Гласувайте за статията

Бизнес дамата защити яростно пловдивския медик

Известната бизнес дама Ваня Червенкова завихри доста бурна дискусия в телевизионния ефир по случая с убийството на Жоро Плъха от пловдивския медик д-р Иван Димитров.

Ваня Червенкова отбеляза категорично в предаването „На кафе“ по Нова тв, че новите разкрития по случая не са повлияли по никакъв начин на позицията й по този случай.

Припомняме, че по-рано Ваня Червенкова изригна с пост, в който категорично защитава действията на д-р Иван Димитров, който бе обвинен в убийство. Бизнес дамата попита какво от това, че по време на инцидента жената и децата на медика не са били в къщата. Тя зададе и въпроса какво от това, че д-р Димитров е наблюдавал действията на крадеца в продължение на половин час. Освен това не трябва да се забравя и фактът, че крадецът е човек с доста дълго досие.

Ваня Червенкова

Бизнес дамата защити яростно пловдивския медик

Ваня Червенкова сподели, че по време на един от обирите в дома й стояла вцепенена от ужас в продължение на 40 минути.
През последните две години, домът й е бил „посещаван“ три пъти от въоръжени бандити. Бизнес дамата споделя, че в такива ситуации най-добре е собствениците на дома по никакъв начин да не сигнализират, че са си вкъщи.

Ваня Червенкова си спомни с ужас, че по време на един от обирите, била в дома си заедно с дъщеря й Никол и цялата треперела от страх. В такъв момент човек изпада в необяснимо състояние и нито може да позвъни за помощ, нито пък да реагира адекватно.

Още в първите секунди, в които социоложката Мира Радева взе думата по случая, Ваня Червенкова я прекъсна.
Тя бе категорична, че ако трябва да се чака институциите да си свършат работата, един Господ знае кога ще се случи това.
Ваня Червенкова дори сподели, че в „Бояна“ крадците снимат домовете с дронове, докато полицията няма гориво за автомобилите си, за да ги подгони, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар