Нов обрат по случая с д-р Иван Димитров

Гласувайте за статията

Медикът влиза в лечебно заведение

Случаят с пловдивския доктор Иван Димитров, който бе обвинен в убийство, претърпя поредния обрат.

Запознати издават, че по всяка вероятност д-р Иван Димитров ще постъпи в лечебно заведение още днес.

По-рано днес Би Ти Ви информира, че д-р Иван Димитров и съпругата му трябвало да коментират пред медиите изнесените от прокуратурата факти по случая. От негови близки обаче станало ясно, че д-р Иван Димитров се е почувствал зле след всичко преживяно и поради тази причина е отказал медийното си участие.

Иван Димитров

Медикът влиза в лечебно заведение

Участие в сутрешния блок на медията, трябвало да вземе и лелята на медика. След като станало ясно, че д-р Иван Димитров няма да участва, тя също отказала да говори по случая. Тя обаче категорично защитава племенника си за случилото се във фаталната за Жоро Плъха нощ.

По-рано днес зам.-окръжният прокурор на Пловдив – Галина Андреева-Минчева разкри, че медикът е изстрелял цял пълнител по Жоро Девизов, по-известен като Плъха. Един от проектилите е попаднал в гърдите на крадеца.

След случката д-р Иван Димитров е направил опит да прикрие следите си. Зам.-окръжният прокурор на Пловдив – Галина Андреева-Минчева заяви, че е много изненадана от изказването на медика след излизането му от ареста. Тя припомни, че според думите на Димитров, е получил две наранявания с едно хвърляне на ножа от страна на крадеца.

Все още не става ясно каква е причината, поради която пловдивският медик не е позвънил нито на органите на реда, нито пък на Спешна помощ, за да съобщи за случката. По-рано стана ясно, че той е бил убеждаван да направи това от леля си и приятеля си, но категорично отказал.

Не става ясно и дали приятелят на д-р Иван Димитров, който му е помогнал да укрият следите, също ще бъде подведен под отговорност, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар