Йоана Захариева е съсипана

Гласувайте за статията

Йоко разкри, че заради болестта е стигнала до ужасяващите 100 килограма

Актрисата и певица Йоана Захариева, която е по-известна с артистичния си псевдоним Йоко, е съсипана.

В резултат на това, че преди известно време заболя от диабет, Йоана Захариева наддаде ударно на тегло. Тя проговори за тежката диагноза през миналия месец пред ПИК тв.
В понеделник пък Йоана Захариева събра смелост да говори за тежкия си здравословен проблем и в предаването на Гала „На кафе“ по Нова тв.

Йоко разкри, че заради болестта е стигнала до ужасяващите 100 килограма. Положението й наистина било много тежко. Постоянно изпитвала чувство на умора, а същевременно не й оставало никакво време за почивка, защото била много мудна. Така се вкарала в омагьосан кръг, от който трудно успяла да излезе.

Йоана Захариева

Йоко разкри, че заради болестта е стигнала до ужасяващите 100 килограма

Йоана Захариев отдава здравословния си проблем на нощната й работа като певица. Едва след като се разболяла осъзнала, че е крайно време да промени заниманието си. Тогава взела решение да се пробва в семейния хотелиерски бизнес.

Медиците също били категорични, че работата й като певица, имайки предвид, че е основно нощно време, не й се отразява добре. Те я посъветвали да помисли за някакво друго начинание. Основното, с което трябвало да се съобрази Йоана Захариева е да няма стрес, тъй като той води до страшно много бели и то не само при диабетиците.

Поради тази причина от известно време насам Йоко отхвърля всички предложения за нощна работа и приема само дневните ангажименти. Именно съчетанието от нездравословния начин на живот, който водела преди и това, че се разболяла от диабет, я довели до стряскащите 100 килограма.

Тя споделя, че освен многото отговорности, които била поела й се струпал доста стрес, а като допълнение към всичко това дошло и безсънието. В един момент се стигнало дотам, че не можела да влезе в нито една от дрехите си, а новата й визия сериозно я притеснила, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар