Стана ясно кой ще заеме мястото на Ники Кънчев в новия сезон на „Стани богат“

По всяка вероятност на стола на водещия ще седне друго доста известно лице
0

По всяка вероятност на стола на водещия ще седне друго доста известно лице

За никого не е тайна, че предаването „Стани богат“ се завръща на екран след дългогодишно отсъствие, но негов водещ няма да е Ники Кънчев.

През годините Ники Кънчев се превърна в емблема не само за „Стани богат“, а и за Биг Брадър.
Този път обаче Ники Кънчев няма да седне на стола на водещия в предаването „Стани богат“, тъй като то тръгва в ефира на Българската национална телевизия.

Вероятно си спомняте, че ако участниците успеят да стигнат до правилния отговор на 15-и въпрос, могат да получат награда в размер на 200 хиляди лева. Мълвата носи, че един от потенциалните водещи, които могат да заместят Ники Кънчев, е Владо Пенев.

Ники Кънчев
По всяка вероятност на стола на водещия ще седне друго доста известно лице

Куизът съвсем скоро ще стартира в ефира на БНТ. Към днешна дата продължават да текат преговорите между продуцента Нико Тупарев, който държи лиценза на предаването и генералния директор на БНТ – Коко Каменаров.

Цели 13 години (от 2001 до 2014 година) образователното шоу „Стани богат“ се излъчваше в ефира на Нова тв. Водещ през цялото това време бе Ники Кънчев. Вероятно поради тази причина на зрителите ще им бъде много странно, когато предаването бъде излъчено в ефира на телевизията-майка и на стола на Ники Кънчев седне друг водещ.

Факт е обаче, че с годините Кънчев се изтърка доста и това е причината, поради която към днешна дата продуцентите търсят негов заместник. Името на Владо Пенев е едно от тези, които се спряга все по-често напоследък, имайки предвид, че е сред любимците на публиката.

Търсенето на нов водещ на предаването е наложително и поради факта, че Ники Кънчев е резервиран от Нова тв и формата Биг Брадър. За момента на повечето от критериите на продуцентите, отговаря актьорът Владо Пенев. Обсъждат се и имената на Александър Сано, Тончо Токмакчиев, Камен Воденичаров и Драгомир Драганов (Драго Чая).

Стартът на световноизвестната игра е част от новата програмна схема на телевизията-майка. Основната цел на тази схема е да бъде повишен рейтингът. Припомняме, че БНТ вече обяви и конкурс за нови предавания, пише Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.