Лора Крумова се вкара в деветте кръга на ада

Гласувайте за статията

Напорист пенсионер не спира да я преследва и тормози

Лора Крумова, която напоследък се изявява като тв водеща, се вкара в деветте кръга на ада.

Запознати издават, че блондинката се е превърнала в жертва на дългогодишен тормоз, упражняван от дупнишки пенсионер. Фермерът Венци Венев затрупвал непрестанно тв водещата с писма. Те обаче не били свързани с някакъв проблем, а това бил начинът му да излее чувствата си към нея.

Нервите на Лора Крумова се скъсали, когато напористият фермер, който е на преклонна възраст, преминал всякакви граници, предлагайки й брак.
Обожателят на тв водещата е от дупнишкото село Бистрица. Той намирал всевъзможни начини да се свърже с нея.

Лора Крумова

Напорист пенсионер не спира да я преследва и тормози

Стигнало се дотам, че само писмата започнали да му се струват твърде недостатъчни и той открил телефонния й номер. Започнал да й звъни денонощно с предложения да го посети. Фермерът се опитвал да я спечели всякак, дори се фукал, че има голямо имане. Обещавал й, че ако се съгласи да му стане съпруга, ще я заведе на околосветско пътешествие.

До един момент Лора Крумова приемала всичко това с чувство за хумор. С времето обаче романтичните пориви на пенсионера започнали да й идват в повече и започнало да й става все по-трудно да се държи любезно.

В същото време съпругът й Сотир изобщо не обръщал внимание на случващото се. Очевидно не възприемал фермера като сериозна конкуренция за сърцето на Лора. За разлика от него обаче възрастният фермер на име Венци проявявал много жестока ревност.

Пенсионерът бил категоричен, че ако се бе съгласила да му стане съпруга, щял да я носи на ръце. Той споделя, че не знае колко я обича нейният приятел Сотир и й пожелава да има още поне пет деца и да е жива и здрава.

Местните хора го недолюбвали, тъй като бил известен с лютия си нрав. Преди години се пробвал и на кметските избори, но съселяните му категорично отказали да му гласуват доверие и опитът му претърпял пълен провал, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар