Наталия Симеонова изрева

Гласувайте за статията

Чувства се омерзена от телевизията такава, каквато е днес

Бившата фея на любовта Наталия Симеонова, изрева.

За никого не е тайна, че славата й дойде като лице на предаването „Море от любов“, а след това и на предаването „Предай нататък“ по Би Ти Ви.

От две години насам обаче Наталия Симеонова е без работа. 48-годишната блондинка вече не желае да има нищо общо с българските телевизии. Тя е категорична, че времето, в което е изпитвала гордост от професията си, е отминало безвъзвратно.

Наталия Симеонова

Чувства се омерзена от телевизията такава, каквато е днес

Наталия Симеонова твърди, че телевизията, такава, каквато е в момента, я омерзява. Тя споделя, че дори през ум не й е минавало, че ще дойде момент, в който ще се срамува от факта, че е принадлежала към телевизионната гилдия. Блондинката вероятно е от малцината, които са обичали работата си и са се гордели с продукциите си.

Тя определя днешните авторски предавания като арогантни, грозни и безпардонни, риалити форматите като лепкави и слузести, а публицистиката – като беззъба.
Със сигурност, ако прояви желание, Наталия Симеонова би могла да реализира нов тв проект още на момента.

Бившият й съпруг Денис Ризов има дългогодишни партньорски взаимоотношения с Би Ти Ви като продуцент на предаването „Търси се“ и веднага би й подал ръка.
Едва ли ще изпита затруднения да лансира някое нейно предаване, за да възроди кариерата й. Наталия Симеонова обаче е категорична, че не желае да работи в такава телевизионна среда като днешната.

Тя си спомня, че преди година и половина, точно след празника на Би Ти Ви, излъчили пилотното предаване „Обичам те, благодаря ти, извинявай“. Концепцията на това предаване била гостът да запознава зрителите с трима души, които са оказали огромно влияние в живота му и на които се чувства задължен.

Гост в този пилотен епизод на предаването била треньорката по художествена гимнастика Нешка Робева.
Снимали епизода през юли, тъй като от телевизията казали, че е спешно, а го излъчили доста по-късно. Освен това казали, че рейтингът му е висок, но можело и още. От това й станало много болно и тя не им предложила нищо повече, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар