Искате да свалите 5 килограма за седмица: Спазете тази диета и ви е в кърпа вързано! (виж тук) Преглеждания: 24017

Тази диета ви гарантира отлични резултати и то за нула време
0
5/5 - (1 vote)

Тази диета със сигурност ще изгори 5 килограма от теглото ви за една седмица!

Ако искате да отслабнете преди пролетта да почука на вратата и да се наложи да свалите зимните дрехи, тази диета е точно за вас. Тя гарантира цели 5 килограма по-малко и то в рамките само на седмица.

диета
Тази диета ви гарантира отлични резултати и то за нула време

Трябва обаче да я спазвате стриктно и да не се изкушавате да ядете нищо друго, освен посочените храни в менюто. Колкото до храните, може да се каже, че менюто е едно. И едно и също за всеки ден. Количеството обаче е предостатъчно, за да се почувствате сити и доволни.

Това, което трябва да си купите, е няколко краставици, няколко моркова, няколко консерви риба тон в собствен сос и няколко консерви сладка царевица. От всички тях започвате да си приготвяте вкусна, но и диетична салата.

Нарежете си краставиците и морковите, или още по-добре да ги настържете на ренде. Смесвате ги заедно, а после в купата изсипвате една консерва риба тон и една консерва царевица. Разбърквате ги хубаво и ги подправяте с малко лимонов сок и малко сол.

Зехтин и олио не слагате, защото самата риба тон си има достатъчно мазнина в кутията. Ако пък решите да я махнете, може да я замените с лъжичка зехтин екстра върджин.

С тази салата може да се храните два или най-много три пъти на ден като броят на консервите с риба и царевица е максимум по две дневно. Две консерви риба и две сладка царевица. Много вкусно е, така че едва ли ще ви се прияде нещо различно.

Пийте и много вода, за да може да засилите метаболизма си. Препоръчват се и няколко пъти чай без захар, както и по едно кафе сутрин. Без алкохол и без други забранени изкушения. Ефектът е страхотен и със сигурност ще останете очаровани.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.