Нещо страшно се случва с Венета Райкова

Гласувайте за статията

Тв водещата дави мъката си с алкохол

Напоследък Венета Райкова не е на себе си, а причина за това е, че в живота й се случва нещо наистина много страшно.

От близкото обкръжение на Венета Райкова са сериозно притеснени. Всички изтръпнаха от снимката, която изнамери наскоро гримьорът Мис Бони и я направи обществено достояние. Естествено главното действащо лице на въпросния фотос е самата Венета Райкова.

Повече от очевидно е, че състоянието й е доста плашещо. На снимката се вижда как блондинката е д размазан поглед и държи чаша в ръка, отбелязва на страниците си в-к „Шоу“.
След като видяха на какво прилича Венета Райкова на снимката, феновете й предположиха, че тя или е пияна до козирката или пък се е надрусала доста стабилно.

Венета Райкова

Тв водещата дави мъката си с алкохол

По всичко личи, че след раздялата със съпруга си Тишо, Венета Райкова се е отдала на купон, който очевидно няма край. Не е изключено и да дави мъката… Така или иначе обаче крайният резултат е повече от покъртителен. Неслучайно близките приятели на тв водещата са сериозно притеснени за състоянието й. Те твърдят, че никога преди не са я виждали да изпада в подобно положение.

Не е изключено да се стигне до там, че любовта й към чашката да надделее и да започне да посяга постоянно към нея. Това обаче е сигурен път към загубата на работното й място. Едва ли Венета Райкова може да си позволи подобна екстра, имайки предвид, че доста време бе без работа. Освен това бе изпаднала в доста сериозна депресия, от която едва успя да излезе.

Ако целият този омагьосан кръг се повтори, може и да я довърши, притеснени са от близкото й обкръжение.
Мнозина от почитателите й я помолиха да не си прави повече снимки в този й вид, тъй като има сериозен риск да ги изплаши. Те допълват, че не е изключено дори някой от потребителите на мрежата да получи удар при вида й, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар