Ти да видиш: Светослава Рудолф лъже, че има нов мъж! (усилено търси богаташ, който да я обожава)

Ти да видиш: Светослава Рудолф лъже, че има нов мъж! (усилено търси богаташ, който да я обожава)
5 (100%) 2 votes

Светослава Рудолф заяви в ефир, че е вече обвързана, но това се оказа лъжа!

Журналистката Светослава Рудолф, която стана скандално известна покрай развода си с милионера Димитър Тадаръков, се отдаде на мечти. И на „малки“ лъжи, ако съдим по това, което каза пред Гала.

Светослава Рудолф

Светослава Рудолф излъга, че има нов мъж до себе си, за да дразни Тадаръков

В ефира на предаването „На кафе“ наскоро, Светослава Рудолф се похвали, че има нова любов в живота си. Тя надълго и нашироко разказа пред Гала, че въпросният й любим е бизнесмен, с когото се запознала покрай страстта й към моторите.

Е да, ама не! Близки до нея източници разкриха пред вестник „Таблоид“, че в думите й няма нищо вярно. Всъщност истината е само една – Рудолф действително е отворена за нова връзка и упорито си търси мъж. Само че изискванията й са твърде високи.

„Тя иска човекът до нея да е улегнал, умен, преуспял и разбира се, много богат. Как виждате такъв мъж да пили моторите и да се налива в рокерски кръчми. Никакъв любовник няма. Обикаля си сама или с приятелки по заведения и сбърки, като се надява Той да я открие“, коментират източниците.

От доста време насам Светослава Рудолф се облича почти като девойка, ходи доста разголена и по този начин явно опитва да хвърля стръв за кандидати. Годинките обаче си вървят, а повечето преуспели бизнесмени общо взето се оглеждат за млади и засукани мадами.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар