Бомба: Дженифър Анистън не правила секс с Джъстин Теру цяла година! (още подробности)

Гласувайте за статията

Дженифър Анистън не получавала секс от Джъстин Теру, това ги раздалечило!

Страшна бомба избухна в Холивуд и взриви таблоидите зад океана. Става дума за развода на Дженифър Анистън и Джъстин Теру, които бяха една от най-красивите и обичани двойки в света.

Дженифър Анистън

Джъстин Теру не искал да прави секс с Дженифър Анистън, ти да видиш…

Наскоро обаче стана ясно, че двамата се разделят и вече са взели мерки за законното разтрогване на брака си. Това, което не знаехме, е причината за тази раздяла. А тя се оказа… тишина в спалнята.

Това разкриха близки до Анистън източници, които шокираха феновете им с разкритието, че актрисата не получавала ласки от съпруга си. Нещо повече – двамата не са правили секс цяла една година, което на практика убило любовта им.

„Те спяха в различни спални в редките случаи, в които се озоваваха под един покрив. Липсата на желание за секс с Дженифър бе една от основните причини, поради която Джъстин прекарваше много време в Ню Йорк.

Дженифър се надяваше искрата отново да се разпали помежду им, когато са на едно място, но това така и не се случи. Тя се почувства изоставена, нежелана и тотално сама. Нямаше вече смисъл от този брак на хартия“, разкриват източниците.

Все още не е ясно защо мъж като Теру ще отказва да бъде с жена си – още повече ако тя изглежа като Анистън. Вярно е, че те са заедно от 15 години, но досега поне не се е говорило за любовни забежки от страна на един от двамата.

Тепърва ще има да се разнищва бракът и развода им, и със сигурност наяве ще излязат още доста неща, за които почитателите им не са и подозирали. А може би ще ни изненадат и с нови партньори.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар