Министър Николина Ангелкова получи изненадващо признание

Гласувайте за статията

Тя намери място в топ 10 на галерията от бляскавото събитие

Министърът на туризма Николина Ангелкова получи изненадващо признание.

След като стана ясно, че министър Николина Ангелкова е присъствала на церемонията по раздаването на филмовите награди „Оскар“, голяма част от българското общество изрази възмущението си. Всички смятаха, че тя се е възползвала от служебното си положение, за да отиде на червения килим.

По-късно обаче Николина Ангелкова поясни, че е била на церемонията по раздаването на наградите „Оскар“ по лична покана. Изненадващо за всички ирландски сайт нареди министъра на туризма сред най-добре облечените дами по време на церемонията за раздаването на филмовите награди.

Николина Ангелкова

Тя намери място в топ 10 на галерията от бляскавото събитие

Онлайн изданието beaut.ie направи класация на десетте знаменитости с най-подходящо подбрани и красиви тоалети по повод бляскавата церемония, която се проведе преди няколко дни в „Долби тиатър“, в Лос Анджелис.
Оказва се, че името на Николина Ангелкова също е намерило място в топ 10 на галерията от бляскавото събитие. Публикувана е нейна снимка, на която позира с актрисата Джизела Маренго.

Припомняме, че самата Николина Ангелкова също не пропусна да публикува в профила си в социалната мрежа Фейсбук снимки от бляскавото събитие. Тя дори посочи, че за нея е голяма чест да присъства на юбилейната 90-та церемония по връчването на наградите „Оскар“.
Министърът на туризма определя събитието като най-забележителното за целия филмов свят.

Тя дори обещава, че ще продължи да промотира страната ни чрез силата и влиянието на киноиндустрията. Повече от очевидно е, че киното има милиони фенове по целия свят и това може да ни бъде от огромна полза, добавя още тя.

Николина Ангелкова изразява надеждата си, че това ще доведе до успех. Тя не пропусна да благодари и на всички нейни приятели-актьори, които са я поканили лично да присъства на церемонията по раздаването на наградите „Оскар“.

В словоизлиянието си тя посочва, че веднага след края на церемонията е поздравила лично трима от носителите на наградата „Оскар“ – Frank Stiefel, Gary A. Rizzo и Mark Weingarten, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар