Втрещи: Гери-Никол с бутове като диреци, лъже феновете в мрежата! (още подробности)

Втрещи: Гери-Никол с бутове като диреци, лъже феновете в мрежата! (още подробности)
2.75 (55%) 4 votes

Гери-Никол няма нищо общо с образа, който представя в мрежата!

Тийн идолката Гери-Никол показа истинското си лице и визия в шоуто „Като две капки вода“. Оказа се обаче, че образът на певицата в социалната мрежа няма нищо общо с реалността.

Гери-Никол

Гери-Никол крие реалната си визия зад преработка с фотошоп

Ако гледаме снимките на варненската принцеса в профила й, ще видим една стройна, фина и доста дългокрака девойка. Е да, ама не! По време на първия концерт в „Капките“ Герито се показа такава, каквато е.

Фенове останаха сащисани от супер дребния й ръст, къси крачета, че и доста пълнички при това. Някои моментално определиха краката й като диреци и я обвиниха в лъжа и измама.

Истината е, че Гери-Никол явно се харесва по-пищна. Сами виждаме как смело качва фотоси на яката си дупара, която наистина си е яка. Но очевидно краката са й болна тема, защото те винаги са минавали през фотошоп.

„Герито има спешна нужда от фитнес и строга диета. Само така ще може да коригира тялото си и да се доближи до това на другите красавици у нас. Тя обаче очевидно обича да си хапва сладко и да се тъпче с мазни пици, баници и сладкиши“, коментират потребители в интернет.

Днес певицата ще излезе на сцената на „Капките“ като великата Тина Търнър. Дали ще се справи добре с образа й, или ще се изложи като първия път с Лейди Гага, това ще видим сами на концерта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар