Ник Поуп: Ние не сме сами! ( какво още каза бившия военен за появата на НЛО)

Ник Поуп: Ние не сме сами! ( какво още каза бившия военен за появата на НЛО)
5 (100%) 1 vote

Ник Поуп работи в специален отдел за изследване на НЛО

Ник Поуп е бивш военен, който твърди, че е работил в специален секретен отдел за изследване на извънземни. Поуп споделя още, че е работил по хиляди такива случаи повече от 20 години към британското Министерство на отбраната. За тази години през неговите ръце и тези на колегите му са минали над 12 000 случая на разследване на НЛО. Според него правителствата на Англия и Америка са имали много общи проекти по тази дейност.

Ник Поуп твърди още, че със сигурност не сме сами. „Работих за британското правителство в продължение на 21 години. В началото на 90-те бях изпратен да работя в отдел, където задълженията ми включваха изследване на феномена НЛО и ликвидирането на всяко нещо, което може да представлява заплаха за защитата на Обединеното кралство”, разказва Поуп пред БТВ.

Ник Поуп работи в специален отдел за изследване на НЛО

„Нямах никакъв предишен опит или дори интерес в тази област. Но в Министерството на отбраната начинът, по който се развива кариерата е такава, че на всеки две години или три години трябва да получаваш нова задача”, допълва бившият военен. През 1991-ва година тъкмо е завършил една от задачите си, свързана с войната в Персийския залив и бъдещият му ръководител му предлага да се премести в секретния отдел.

Така Ник Поуп се впуска в дебрите на странните явления и необяснимите присъствия. През 1952-ра година са докладвани извънредно много появявания на НЛО и затова започва този проект. „Това е довело до създаването на нашия отдел в началото на 53-та. Тези появявания не са били просто свидетелства на обикновени граждани, а на военни пилоти от кралските военновъздушни сили, които са ги засичали, но не са могли да ги разпознаят”, споделя Поуп.

Според Ник Поуп ние не сме сами

Според Ник Поуп ние не сме сами

В някои от случаите военните дори се опитват да преследват тези обекти, но те били по-бързи и по-маневрени. Имало е и случаи, в които тези обекти са били прихванати от военните радари. За периода от 1995-та до 2009-та отделът разследва над 12 000 случая на поява на НЛО. Според Поуп обаче има много повече такива случаи, защото хората не се обръщат към техния отдел, а към медиите. Други пък въобще не съобщават, че са видели нещо, за да не им се подиграват.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар