Наталия Гуркова на романтична почивка в Дубай (Снимки) Преглеждания: 1715

0
5/5 - (1 vote)

Наталия Гуркова избяга от студа у нас

Наталия Гуркова избяга от лошото време у нас. Красавицата отмаря в Дубай заедно с любимия си. Фактът, че двамата си подариха романтична почивка опровергава появилите се слухове, че те са пред развод.

Причината за тях стана дългото отсъствие на красавицата от дома й в ЮАР. Повече от година тя е в България и очевидно няма намерение да се прибере скоро си съпруга си.

Черногорецът живее от години в ЮАР заради бизнеса си със скъпоценни камъни. Половинката му неведнъж е споделяла, че там животът й е много скучен.

Преди повече от година тя се завърна в България и побърза да навакса със светския живот. Наталия Гуркова не пропускаше светско събитие. Появата й без Джордже Михалевич провокира слуховете, че двамата са в тежък развод.

Появиха се дори слухове, че той я заплашил с децата. Според мълвата черногорецът заплашил нашенката, че ако го напусне, няма да ги види повече.

Но това се оказаха поредните клюки по адрес на очарователната Наталия Гуркова. По всичко личи, че тя е изключително щастлива със съпруга си и дори през ум не й минава да се разведе.

Наскоро двамата имаха годишнина от началото на връзката си. Двамата влюбени отново отпразнува щастливото събитие в Дубай – мястото, където пламнаха първите искри между тях.

Двамата искали да си припомнят първите мигове и поради тази причина решили да си подарят няколко незабравими дни в емирството.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.