Меган Маркъл крие баща си в Италия (Държи го там до сватбата?)

Меган Маркъл крие баща си в Италия (Държи го там до сватбата?)
1 (20%) 1 vote

Меган Маркъл крие баща си в Италия до сватбата

Меган Маркъл не общува със семейството си, но това далеч не е причина да крие баща си в Италия. Дъщерята на Томас Маркъл, която скоро ще се омъжи за принц Хари, е извикала баща си в Европа. Но не в Англия, а в Италия.

Томас Маркъл е бил забелязан в Болоня, Италия. Възрастният мъж е бил забелязан да пътува до там, а след това и в местен ресторант, където поръчал двойна порция храна.

Томас Маркъл живее в Росарито, Мексико, в комплекс за възрастни хора. Мъжът избягва медийното внимание и живее доста усамотено. Присъствието му в Италия, в този студен сезон провокира доста въпроси. Според някои слухове, той е повикан от дъщеря си тук, като тя е уредила престоя му в Болоня, докато дойде време да го представи пред кралското семейство.

Всеизвестен факт е, че Меган Маркъл не се разбира добре със семейството си. Тя прекара Коледа и Нова година с принц Хари и неговото семейство. Тогава принцът допусна гаф да заяви, че сега Меган най-накрая ще се сдобие със семейството, което никога не е имала. Последва гневна реакция от всички роднини на актрисата. Те заявиха, че винаги са били до нея и са се стараели тя да има дом, където и да е. Самата актриса обаче отказала да си общува с тях през годините, заради което си е виновна сама.

Меган Маркъл крие баща си в Европа

Меган Маркъл крие баща си в Европа

Томас Маркъл не е коментирал нито годежа на дъщеря си, нито отношенията със семейството им. Бившият осветител е отчужден от близките си. Присъствието му в Италия се превърна в повод за доста въпроси и коментари. Причините за пътуването му обаче така и не станаха ясни. Както и колко време ще остане в Европа. Предполага се, че може би е тайно тук, за да се срещне с Меган и Хари.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар