Най-пазената тайна на Емо Чолаков е разкрита

Най-пазената тайна на Емо Чолаков е разкрита
5 (100%) 1 vote

Най-пазената тайна на Емо Чолаков е разкрита

Най-срамната тайна на Емо Чолаков е разкрита. Синоптикът, който размива зрителите на бТВ с хумористичното представяне на прогнозата за времето, се срамува от произхода си.

Известният телевизионер е с помашки корени. Много от роднините му дори са запазили турските си имена. Но не и неговото семейство. Майка му Диляна и баща му Тома са обикновени хора, които живеят скромно. И двамата са пенсионери.

Бащата на Емо Чолаков се заминава с пчеларство. Тъй като е изключително комуникативен, хората от района го избрали за председател на дружеството им.

Тома Чолаков дори написал писмо с предложения, което много скоро ще изпрати на земеделския министър. Той се надява, че по този начин ще успее да подобри условията за труд на колегите си.

Емо Чолаков упорито пази в тайна и факта, че е родом от село Лъжница, Гоцеделчевско. Вместо това, пред колегите си той изтъквал, че е родом от Гоце Делчев.

По професия забавният синоптик е учител по физика. Но още през 2003 година приключил с преподаването, тъй като се преместил в столицата. Преди това той работил във фабрика за мъжки костюми.

В момента Емо Чолаков следва докторантура по физика.

Родителите му не крият, че той е дългочакано дете. Когато се родил, те решили да го кръстят на любимия си певец Емил Димитров. Синоптикът има и сестра.

Заради натоварения си график в столицата, той рядко се прибира в родния си край. За разлика от него съпругата му пътува заедно с двете им дъщери всеки уикенд до Гоце Делчев.

На нея никак не й харесва живота в столицата. Но се е примирала с факта, че трябва да живее там заради работата на мъжа си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар