Гинка Върбакова демонстрира благополучие пред властта (Вижте какви маркови тоалети показа)

Гласувайте за статията

Гинка Върбакова се разходи из парламента с маркови тоалети и аксесоари, бизнесдамата даде заявка за доверие и платежоспособност

Гинка Върбакова, която в последно време е най-коментираната жена в държавата, след като направи заявка за купуването на ЧЕЗ явно си е взела поука, след критиките в мрежата, че дава интервюта за медиите с невзрачна жилетка. Вчера тя показа маркови тоалети пред Бойко Борисов и депутатите.

Народните представители станаха свидетели на новия имидж на бизнесдамата, която бе избрала манто в актуалния за сезона млечно син цвят за горната си дреха. А под него бе с класическа черна рокля макар и с доста изрязано деколте. По подходяща за вечерно облекло от колкото за делова среща.

Върхът на сладоледа обаче бе когато производителката на зелена енергия показа скъпарската си дамска чанта. Аксесоарът на дамата според познавачи бе от модния бранд Ермес, чиито модели се търгуват от 8 хиляди до 30 хиляди долара.

Говори се, че чантата на Гинка от Пазарджик е от моделът „Кели”на марката, който носи името на трагично загиналата принцеса на Монако актрисата Грейс Кели, предават от електронното новинарско издание pik.bg.

Преди да влезе в Парламента Върбакова бе на среща и с министър председателя. Валери Симеонов се изкуши и коментира визията на госпожата. С характерния за него хаплив език той разкри, че при Борисов Гинка е била с рокля за коктейл. Наистина нейният тоалет бе с лъскави отблясъци и късо ръкавче.

Роклята после набързо бе сменена с тази, за която вече писахме за срещата й с депутатите в енергийната комисия.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар