Удари джакпота: Силви Вартан ще пее песента на Вида Пиронкова?!

Удари джакпота: Силви Вартан ще пее песента на Вида Пиронкова?!
5 (100%) 1 vote

Вида Пиронкова се кани да работи със Силви Вартан!

Композиторката Вида Пиронкова ще предложи песента си „Прераждане” на Силви Вартан. Това заяви тя заарди скандала, който се разпрази с певицата Жана Бергендорф.

Вида Пиронкова

Вида Пиронкова и голямата певица Силви Вартан май ще работят заедно

Тя твърди, че по дивата я измамила, защоот е записала две песни за участи ев конкурса „Евровизия”. Вида Пиронкова е решена да я предложи не само на Силви вартан, но и на Бионсе.

Новинаат идва дни след скандала. Видната композиторлка е силно огорчена от това и дзатова е решжила да постъпи по този начин.

Тя намекна вече, че вече е говорила със Силви вартан, която да изпълни нейната песен на концерта й в София.

„Днес взех интервю от Силви Вартан! Дали пък ми е зле? И за една песен си поговорихме”, написа още Вида в социалните мрежи.

Нейни приятелки побързаха да кажат, че вече са си купили билети дза прощалния концерт на Силиви вартан на 19 април в НДК. Други директно предрложиха да споделят информация за песента с продуцента на Бионсе.

„Виде, в неделя продуцентът на Бионсе, в една църква ме покани да седна до него, нямаше никакви други места. Следващият път като го видя ще му предложа да чуе твоя запис, ако разбира се искаш и с твое разрешение.

Не се знае кога, но сигурно ще го видя. Познавам и дъщеричката му и от други събития, тя е дете — чудо”, каза нейна приятелка.

Припомняме, че след като „Прераждане” отпадна от песенния конкурс „Евровизия”, Вида Пиронкова пусна парчето в социалната мрежа.

Но преди харесванияата да станат 30 000 композиторката я спря. Авторката на песента заяви, чея спира заради обида от страна на Жана Бергендорф.

„Аз застанах с името си, което е много голямо и чисто, застанахме зад нея целия екип, а тя е работила зад гърба ми с продуцента Борис Миланов и паралелно е записвала негова песен.

Това силно ме нарани”, сподели огорчена дъщерята на големия художник Енчо Пиронков

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар