Ернестина Шинова е доктор в „Откраднат живот” и пациент у дома

Гласувайте за статията

Ернестина Шинова приема актьорите от „Откраднат живот” като семейство

Ернестина Шинова разказа за водещата си роля в момента, а именно на ортопед в „Откраднат живот” по NOVA, за ролята си на пациент у дома, както и за новия член от семейството. Актрисата гостува в „На кафе” и двете с Гала проведоха един разговор „по женски”. Ернестина е изключително ангажирана и няма никакво време. Днес на актрисата е бил едва третият свободен ден за месеца, само защото екипите са в почивка.

Ернестина сподели, че много харесва колегите си от „Открадната живот” и е изключително щастлива, че работи с тях. С много от тях тя се е запознала на снимачната площадка. „Приемам актьорите от „Откраднат живот” като мое семейство”, сподели актрисата. „На терен се влюбих в моята екранна дъщеря, изиграна от Дария Симеонова и нейния луд сюжетен съпруг Калин – актьора Димо Алексиев”, допълни тя. На снимачната площадка всички са открити и много „готини”, каза още Ернестина. Снимките са много близо до дома на актрисата и тя притичва „по пантофи”, шегува се Гала.

Ернестина каза, че е много близка и с Ралица Паскалева, както и че работи чудесно с новите попълнения в актьорския състав на „Откраднат живот“.

Вкъщи дъщерята на Шинова Йоана „сипе диагнози от сутрин до вечер”. В момента тя е четвърти курс и учи в София. И най-милото, което казва на майка си е, че няма да се разболее от паркинсон, защото пуши. Йоана поставя всякакви диагнози на Ернестина. Тя много помагана майка си за сериала. Когато има проблем Ернестина се допитва до дъщеря си, която следва медицина.

Ернестина Шинова е доктор в „Откраднат живот” и пациент у дома

Ернестина Шинова е доктор в „Откраднат живот” и пациент у дома

Има нов член в семейството на актрисата. Ернестина и Андрей са си взели кученце. Вземат си хъски. То е на три месеца и половина. И е много диво куче като всяко хъски.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар