Скандалната Мис България 2017 отново изригна недоволна: Ето какво обяви този път!

Мис България 2017 отново насоли жълтата преса, не спира да недоволства
0

Мис България 2017 отново скочи срещу медийните измислици!

Тамара Георгиева е набеждавана, че страда от анорексия. Скандалната Мис България 2017 предизвика купища негативни коментари след избора й. Сега пък плъзна мълвата, че миската страда от болестта на века.

Мис България 2017
Мис България 2017 отново насоли жълтата преса, не спира да недоволства

„Нямам анорексия и не съм болна. Храня се здравословно, а не с вафли. Здрава съм, тренирам упорито и затова имам перфектна фигура”, заяви Тамара Георгиева по повод слуховете, че страда от анорексия.

Бъдещата снаха на бизнесдамата Катя Роуз бе критикувана заради носа си. Според клюката именно свекърва й платила сумата от двадесет бона, за да грабне престижната титла за хубост.

Защото гаджето й Стивън, наследникът на Катя Роуз, искал неговото момиче да се окичи с такава награда за най-красивата българка.

Двамата със Стивън живеят под един покрив, но още не мислят за брак. Тамара обикаля света заради своите работни ангажименти. Тя е в модния бизнес на свекърва си Катя Роуз.

„Животът ми е изпълнен с работа и професионални ангажименти, но оставям време и за себе си. Тренирам по няколко часа на ден, заради което ми се налага да ям през няколко часа, за да имам перфектна фигура. Но ям само здравословни и полезни храни”, каза още Тамара Георгиева.

След избора й за Мис България негативните коментари в мрежата по този повод не спират. Дори шефката на модна агенция „Визаж” Жени Калканджиева не спести критиките.

Шестата по красота в света я посъветва да си оперира носа. Мис България 2017 обаче изригна гневно, че няма да си прави никакви корекции по лицето си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.