Ти да видиш: Скандалната Кристин Каменова събра очите на Милен Цветков!

Ти да видиш: Скандалната Кристин Каменова събра очите на Милен Цветков!
5 (100%) 1 vote

Кристин Каменова сащиса Милен Цветков в предаването му!

Кристин Каменова снощи закри предаването на Милен Цветков. Скандалната моделка стана известна с това, че е теглила солиден банков кредит, за да си налее силикон в пазвата. Наперената мадама сама поиска да привключи ефира след пикантен разговор с водещия.

Кристин Каменова

Кристин Каменова накара Милен Цветков да си глътне езика

Милен Цветков упорито се мъчеше да я провокира. Той все връщаше темата защо и как е теглила тази солидна сума, за да си уголеми бюста и да провокира останалите.

Тя обаче не се посвени да даде достоен отговор на неговите хапливи въпроси.

„Хората мислят, че това е фрапантно, защото се страхуват от истината. Хората теглят кредити за много безсмислени неща, например за телефон. Инвестирах в личното си самочувствие и се чувствам щастлива“, заяви Кристин.

Тя е на 24 години и е от столицата. „Изживях истинска арабска мечта. Вече имам и годеник, който е с мен, благодарение на гърдите ми“, сподели Кристин пред Нова тв.

Напомпаната моделка не крие, че не може да живее с 1500 лева на месец. Завършила висше образование, само защото майка й настоявала. Не крие, че обича лукса.

Заминала в Дубай и вече си намерила своя бъдещ мъж. Той е ливански ММА боец и й предложил брак още на 20-ия ден от запознанството си.

Той плаща и вноската й по кредита за пластичната й операция. В ефира на медията Кристин обяви, че след като обявила новината, че е сгодена за ливански ММА боец „хиляди евтини златотърсачки” са го последвали в Инстаграм.

Но тя била администратор на сайта и парирала всякакви набези от тяхна страна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар