Топ ефект: Направете си тази вода, ако искате да отслабнете! (виж тук)

Топ ефект: Направете си тази вода, ако искате да отслабнете! (виж тук)
4.5 (90%) 2 votes

Тази вода е едно от най-добрите средства за отслабване!

Зимата, празниците, мързелуването на топло – всичко това и още ред неща допринасят за сигурното качване на килограми. Много от нас още не мислят за отслабване или пък все го отлагат. С идеята, че има доста време до морето.

отслабване

Тази стафидена вода е нещо уникално за отслабване и много полезна за здравето като цяло

Е, да, ама не точно. Няма да усетим, кога ще се изнижат дните и месеците до поредната ни почивка на плажа. А отслабване в последния момент е нещо не само трудно, но и често пъти невъзможно.

Затова ви предлагаме едни от най-добрите и сигурни методи за чистене на мазнини и отслабване. При това се прави вкъщи, не е диета и е повече от евтино.

Става дума за вода, която ще си правите сами за нула време и с която гарантирано ще успеете да се отървете от излишните килограми до лятото. Нарича се стафидена вода и е използвана от редица родни звезди, в това число и Хилда Казасян.

За тази вода първо трябва да сварите 400 грама вода. Щом тя кипне, в нея добавяте 150 грама добре измити и тъмни стафиди. Оставяте ги да врат на котлона за около 20 минутки, а после като изстине течността, си я прецеждате.

Пие се от тази стафидена вода всеки ден, но на гладно сутрин. След това се препоръчва да се храним поне половин или един час по-късно. Водата е безкрайно полезна не само за отслабване, но и за здравето ни като цяло.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар