Разкритие: Емо Чолаков крие произхода си! (лъже и, че е от Гоце Делчев)

Разкритие: Емо Чолаков крие произхода си! (лъже и, че е от Гоце Делчев)
5 (100%) 1 vote

Емо Чолаков пази доста истини за себе си в тайна!

Синоптикът на Би Ти Ви Емо Чолаков усилено крие произхода си, както и родното си място. Чаровният зевзек се притеснявал да споделя открито, че е потомък на помаци. Това разкриха близки до семейството му източници.

Емо Чолаков

Емо Чолаков крие, че е от помашки корен, както и родното си селце

След възродителния процес у нас, родата на Емил Чолаков решил да запази българските си имена и затова малцина са онези, които знаят истината за помашкия му корен.

Другото, което Емо Чолаков предпочитал да спестява като информация за себе си е, че не е от Гоце Делчев. Както разказва от самото начало на появата си в ефир.

Той е роден и израсъл в близкото до Гоце Делчев селце Лъжница. Детството му там било хубаво и пази топли спомени от него. Родителите му Тома и Диляна са скромни и работливи хора, които вече са пенсионери.

Те дълго време не можели да имат деца, затова и посрещнали с огромно щастие и благословия раждането на Емо. След него се сдобили и с момиче – по-малката сестра на синоптика.

Емо обаче не бил кръстен на някой от родата, а на големия наш певец Емил Димитров. Родителите му искали да стане толкова надарен и известен като него, защото много го харесвали.

Емо Чолаков е завършил физика и преди да стане телевизионер, е работил известно време като учител. А преди да отиде на кастинга за работа в Би Ти Ви, бачкал във фабрика за мъжки дрехи като шивач. Очевидно работата не го плаши, както отбелязват и колегите му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар