Уилям и Хари признаха: Ако не беше Кейт никога нямаше да проговорим за Даяна Преглеждания: 15533

Уилям и Хари с признание за Кейт, накарала ги да говорят за Даяна
0
1/5 - (1 vote)

Уилям и Хари с обществено признание за Кейт

„Ако не беше Кейт, ние никога нямаше да говорим открито за проблемите си“. Това заявиха Уилям и Хари, след като стана ясно, че тя е организаторът на кампанията за психично здраве. Двамата братя отдадоха обществено признание на съпругата на принц Уилям. Те споделиха също така, че са изключително обнадеждени от развитието и успеха й.

„Не можем да повярваме, че кампанията имаше такъв успех. Говорихме с Кейт, обсъждахме различни варианти. Щастливи сме, че най-накрая успяхме да реализираме целите си“, казват още те. Принцовете споделиха още, че са обнадеждени, че новите инициативи, които поемат от името на кралската фондация ще бъдат повече от успешни.

„Кейт беше тази, която измисли името на кампанията, логото и инициативите около нея. Благодарение на нея успяхме да ангажираме толкова много хора и да популяризираме инициативата. Тя беше човекът, който застана зад каузата за проблемите с ментално здраве. А като си помислим само, че бяхме записали идеята на гърба на един пакет“, със смях разказват Уилям и Хари.

И двамата признават, че никога не биха рискували да говорят открито за проблемите с майка си и за драмата, която са преживели, ако не е била Катрин. „Тя беше човекът, който държеше да говорим открито за смъртта на майка си. Благодарение на нея се роди и програмата за ментално здраве“, казват още Уилям и Хари.

Уилям и Хари с признание за Кейт, накарала ги да говорят за Даяна
Уилям и Хари с признание за Кейт, накарала ги да говорят за Даяна сн. Twitter 

Разкритията и признанията на двамата, идват на фона на първата среща на кралските наследници. Четиримата за първи път се появиха заедно и споделиха, че често влизат в пререкания. Въпреки това се обичат, а Кейт и Уилям много харесват Меган за Хари. И смятат, че тя е прекрасно допълнение към екипа им във фондацията. Въпреки различията по въпросите, които имат.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.