Константин не маха брекетите и в „Капките” (Вижте защо е толкова суетен)

Гласувайте за статията

Констанин не се разделя с железцата на зъбите си дори в „Капките”, певецът година и половина не маха брекетите

Константин се появи в „Като две капки вода” с брекетите на зъбите си. Поп фолк идолът дори в имитаторското шоу не се разделя с железцата. С които оправя криви зъби.

Интересен факт е, че Коцето ги сложи в края на 2016 година, но все още не се е справил с проблема си. За който се говори, че не е само естетически, но и здравословен.

Кралят на баладата се нави да потърси помощ от личния си стоматолог най-вече заради красивата си половинка. Надя го накара да обърне внимание на външния си вид. Нищо, че е любимец на публиката и си има многобройни фенки, предават от pik.bg.

Константин е известен със стремежа си винаги да е на ниво и да е безупречен. Но най-вече го прави заради красивата си съпруга. Семейството на фолкаджията е едно от най-здравите във фолк средите. Нищо, че често го забъркват в скандал с тая или оная мадама.

Константин държи много на Надя. Тя е с 13 години по-млада от него. И той се притеснява въпреки имиджа си на секс символ в чалгата благоверната му да не го зареже за някое по-младо както му казват „лъвче”.

Въпреки брекетите Коцето успя да спечели още с първата си поява в шоуто. Той направи най-умелата имитация на Наско от Б.Т.Р. Като взриви публиката с изпълнението на баладата „Спасение”, която е една от най-обичаните бг парчета. С което даде заявка, че може да стане победител във формата за втори път.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар