Моника Люински: Никога няма да простя на Бил Клинтът, че обърна и семейството ми срещу мен

Гласувайте за статията

Моника Люински още не може да забрави случилото се в Белия дом

Моника Люински, бивша стажантка на Белия дом и любовница на бившия американски президент Бил Клинтън, твърди, че е очаквала движението #MeToo повече 20 години.

Люински даде интервю, публикувано в списание „Vanity Fair“, в което разкрива, че е преминалапрез същия кошмар, през който и звездите преживели насилие. Брюнетката споделя, че е била изправена пред изолация след аферата с президента. А травмата, която изживява след аферата с президента Бил Клинтън през 1998 година още не е преминала

Но благодарение на движението #MeToo, насочено към насилието над жените, тя се чувства по-малко самотна. И признава, че е започнала да възстановява вярата си към другите. Моника споделя и своя опит с един от лидерите на движението. И разкрива, че се надява да помогне и на други жени в нейното положение.

„Комуникацията, която имахме и разбирането на ситуацията ме доведоха до сълзи. Да, получих много писма за подкрепа след 1998 г., но в действителност бях сама. Бях много самотна. Напуснаха ме важни за мен хора, които добре ме познаваха, но въпреки това ме изоставиха“, разкрива още тя.

„За да бъда честна, преди няколко години ми беше поставена диагноза посттравматично стресово разстройство. Моето лечение продължи дълго. Беше трудно, болезнено и скъпо. И не приключи“, пише Люински.

Моника Люински, която вече е на 44 години, казва, че днес ситуацията би била доста по-различна.

Говорейки за отношенията си с Бил Клинтън, тя посочва, че това, което се е случило между тях, не може да се нарече насилие, а брутална злоупотреба с власт. „За мен най-болезнен е фактът, че собствената ми майка бе принудена да свидетелства срещу мен. А също и че целия ми интимен свят беше изложен на показ“, разказва още тя.

Моника Люински още ближе рани

Моника Люински още ближе рани сн. Flickr

И признава, че това я е наранило най-силно. Както и отказът на Клинтън да я подкрепи, по какъвто и да е начин след скандала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар