Племенницата на лейди Даяна дефилира в Милано (Снимки)

Гласувайте за статията

Племенницата на лейди Даяна събра всички погледи

Племенницата на лейди Даяна Кити Спенсър събра погледите в Милано. Тя дефилира на Седмицата на модата там. Кити стана част от шоуто „Secrets & Diamonds” на „Dolce&Gabbana”. На него бяха представени луксозни вечерни тоалети в рамките на модния форум. Кити излезе с красива синя рокля на херувимчета, а визията й бе допълнена от красива и екстравагантна тиара. Госпожица Спенсър изглеждаше зашеметяващо.

Племенницата на лейди Даяна взе участие  в още едни ревю на марката – „SecretDiamonds Show” отново по време на седмицата на модата в Милано. На него Кити Спенсър носи елегантна сребърна рокля, а визията й допълваше внушително колие със скъпоценни камъни. Младата моделка определи участието си в представянето на колекцията като сбъдната мечта и благодари на дизайнерите, че са и дали тази възможност и са й гласували доверие.

Племенницата на лейди Даяна излезе на подиума и с красива черна рокля с различни щампи. След това Кити се оттегли зад сцената и се забавлява с компанията на останалите модели и на екипа на шоуто. Тя не пропусна да публикува много снимки от събитието в социалната мрежа Инстаграм. Там тя има близо 70 000 последователи.

Племенницата на лейди Даяна отдавна се занимава с мода. Тя има зад гърба си хиляди ревюта на модния подиум. Много известни марки и дизайнери се доверяват на Спенсър за представянето на техните колекции. Миналата година на Седмицата на модата в Милано тя отново дефилира за марката „Dolce&Gabbana”.

Племенницата на лейди Даяна дефилира с Милано

Племенницата на лейди Даяна дефилира с Милано сн Инстаграм

Лейди Даяна определено следваше модните тенденции и знаеше как да се облече подходящо за всеки случай. Тя остана като една от модните икони в цял свят. Сега нейната племенница е тръгнала по този път. Първата официална публична изява на Кити е през 2007-ма година. Тогава тя, заедно с принцовете Уилям и Хари, присъства на службата по повод годишнината от смъртта на Даяна.

Кити излезе с красива синя рокля на херувимчета, а визията й бе допълнена от красива и екстравагантна тиара

Кити излезе с красива синя рокля и екстравагантна тиара

Кити Спенсър носи елегантна сребърна рокля, а визията й допълваше внушително колие със скъпоценни камъни

Спенсър носи елегантна сребърна рокля и внушително колие

След ревюто Кити се забавлява с екипа на шоуто зад сцената

След ревюто Кити се забавлява с екипа на шоуто зад сцената

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар