Позор: Звездата на Пайнер Преслава нагло окраде Галена!

Позор: Звездата на Пайнер Преслава нагло окраде Галена!
5 (100%) 1 vote

Топ певицата на Пайнер Преслава нагло окраде Галена!

Войната в чалгата продължава с пълна сила. Преслава и Галена не само че не са се примирили, ами продължават с битките. Атаките и ударите под кръста между двете хитови изпълнителки вървят с пълна сила.

Преслава

Клипът на Преслава едно към едно с този на Галена

Ябълката на раздора този път е новата песен на гласовитката от Добрич „Обратно в играта”. Оказва се, че звездата на „Пайнер” е взаимствала много от кадрите в песента на жената на Галин Вафлата. Скандалите не само че не стихват, ами продължават.

Галена избесня, защото бившата й приятелка продължава нагло да я краде. Най-голямо сходство има екранната визия към песента „Една жена”. Парчето излезе преди три години. Във видеото действието се развива на фона на няколко римски колони.

В него група мъже в черни костюми обграждат Галена. А красивата изпълнителка грее с прекрасна рокля в средата. Ефектът наистина е умопомрачителен.

Случайно или не в песента на Преслава има същото действие и картина. Голяма част от сцените в него са едно към едно от картините във видеото на Галена.

Според специалистите обаче има и доста дефекти. Клипът не бил заснет достатъчно професионално. Освен това Преслава изобщо не била на такова високо професионално ниво като актриса.

Има съвпадения и при друго парче на Галена „Прото шоу”. Видеото излезе в края на декември миналата година и бе обявено за най-доброто, правено през 2017 година.

Основен акцент в песента и ведиото е един бухал. Той се появява почти през цялото време на изпълнението на Галена.

Два месеца Преслава прави своето парче „Обратно в играта”. Изненадващо в нея акцентът попада на гарван. Черната птица е снимана през цялото време, като нито се вързва със сюжета, нито с текста на парчето.

Според феновете на Галена колежката й го прави само и само да я дразни. Но те са категорични, че гласовитката от Смядово е много по-добра от Петя, каквото и да прави тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар