Младата и красива сензация Даяна Ханджиева призна какъв мъж си търси! (ето какво разкри актрисата)

Младата и красива сензация Даяна Ханджиева призна какъв мъж си търси! (ето какво разкри актрисата)
5 (100%) 1 vote

Даяна Ханджиева беше свързвана с Орлин Павлов, но отрече всичко!

Новото откритие на родното кино Даяна Ханджиева е на път да се превърне в мечтата на силния пол у нас. Млада, красива, интелигентна, актрисата от сериала „Скъпи наследници“ вече се радва на множество обожатели.

Даяна Ханджиева

Красивата актриса Даяна Ханджиева разкри какъв мъж си търси в живота, не е Орлин Павлов

Наскоро името й бе свързано с това на певеца Орлин Павлов, с когото си партнират във филма. Пресата ги обяви за гаджета, но макар визуално да са повече от подходящи, оказа се, че истината е друга.

Самата Даяна Ханджиева отрече да има с Орлин Павлов нещо повече от приятелство и чисто колегиални чувства. Тя призна, че се е смяла много на жълтите клюки, но високо цени и уважава човека Орлин.

Колкото до мъжа до нея, младата красавица още няма такъв. Свободна е, за радост на мъжете. Но и разкри, че е доста претенциозна и не дава лесно сърцето си на някого.

„Предпочитам да е по-висок от мен. Харесвам синеоки и зеленооки мъже, макар че най-голямата ми любов беше с тъмни очи. Не мисля, че има някакви задължителни характеристики, просто да ми харесва.

Като характер – да ми е леко с него, да не ме товари с излишни глупости, да не ми се сърди“, така Даяна описа идеала си за мъж, ако изобщо може да се говори за такъв. Тепърва ще видим дали бъдещата й половинка ще отговаря на описанието.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар