Светослава Рудолф преживя развода (Журналистката си има ново гадже)

Гласувайте за статията

Светослава Рудолф на крилете на любовта, журналистката призна, че има гадже бизнесмен

Светослава Рудолф отново е щастливо влюбена. Тя се похвали в домакинското предаване при Гала „На Кафе”, че си има нов любим. Който е бизнесмен.

Бившата госпожа Тадаръкова, която преживя един мъчителен и унищожителен развод с Димитър Тадаръков разкри, че все още не живее под един покрив с приятеля си. Но пък са били по Коледните и Новогодишните празници с него на почивка в Черна гора.

Репортерката не пожела да разкрие името на своя възлюбен. Само спомена, че връзката им започнала покрай моторите. И двамата били любители на екстремните скорости.

Светослава признава, че не е рокерка, но харесва мотоциклетите. Както и високите скорости. Същото хоби и влечение изпитва и новата й половинка.

Госпожа Рудолф се похвали, че вече е запознала двете си дъщери с приятеля си. Вече отраснали децата й, които й бяха отнети от баща им приемали спокойно факта, че майка им не може да остане цял живот сама и харесали бизнесмена.

По-голямата й дъщеря Николета изкарва магистратура в България и в Англия. А малката й щерка била в английска гимназия на Острова, предават от електронното издание hotnews.bg.

Да си припомним, че преди пет години журналистката по време на развода си загуби родителските си права над дъщерите си. Бе натирена от бившия си и от семейното жилище. Тя не спря да се бори публично с Тадаръков и накрая си върна бащината фамилия.

Но към днешна дата скандалният развод е вече в миналото и Светослава Рудолф е намерила новата си любов. С която продължава живота си на чисто.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар