Бомба: Заплашиха с убийство Слави Трифонов заради Нора Недкова!

Бомба: Заплашиха с убийство Слави Трифонов заради Нора Недкова!
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов заплашен с убийство заради плеймейтката!

Слави Трифонов получи поредната доза заплаха. Шоуменът е подложен на различни атаки и заплахи за живота си. Точно на празника на влюбените Свети Валентин Дългия бил заплашен с убийство.

Слави Трифонов

Бесен богаташ плаши Слави Трифонов с убийство заради скандалната плеймейтка Нора Недкова

Това направил бизнесменът Рейхан Мехмедов. 42-годишният богаташ се обадил лична на тел. 112. На него разкрил намеренията си за убие водещия на „Шоуто на Слави”.

Там човекът заявил, че преди осем години Дългия му нанесъл вредаи затова иска да го убие. Само че не уточнил каква точно лошотия му сторил учиндолецът.

Наскоро на водещият се заканили друг мастит бизнесмен. Той бил хлътнал по актуалната плеймейтка Нора Недкова. Същият завел Мис Плеймейт 2017 на екскурзия в Колумбия.

Само че близки до богаташа му подшушнали, че моделката продължава да е лудо влюбена в Слави Трифонов. Това признание накарало богаташът да изригне. И да се закълне, че ще прекъсне тази любовна афера или ако това не се случи, готов е дари да стигне и по-далеч.

„Не ме е страх от заплахите. В крайна сметка не ми се случва за първи път“, лаконично коментира заплахите Слави Трифонов.

Той каза още, че преди време го заплашили, че ще поставят бомба и в студиото му.

Говори се, че Дългия настоятелно и упорито ухажвал Нора Недкова.

„Слави Трифонов удари дъното с Недкова! Видяхме що за стока е в „Черешката на тортата“, много ниска топка“, не спират да го корят в мрежата.

В края на миналата година плеймейтката бе гост в шоуто му по Би Ти Ви. Малко след това датира и техният любовен флирт. И след това двамата отиват на романтична вечеря в изискан столичен ресторант.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар