Ким Кардашиян показа третото си дете (Снимка)

Гласувайте за статията

Ким Кардашиян показа бебе Чикаго

Ким Кардашиян показа малкото си съкровище, което се роди на 15-ти януари тази година. 37-годишната звезда публикува снимка с малката си дъщеря в социалната мрежа Инстаграм. Този път Ким предпочете да заложи на сурогатна майка заради проблемите й при предходните две бременности.

„Бебе Чикаго”, написа кратко и ясно Ким под снимката. Кадърът събра близо 5 милиона харесвания за много кратко време от последователите на Кардашиян в социалната мрежа. Последваха и хиляди положителни коментари за Ким и Чикаго. Малката според членовете на семейството била спокойно бебе. Тя вече се радвала на богатството и известността на своите родители. Ким и Кание се погрижили нищо да не липсва на бебе Чикаго и тя да живее в лукс. Според онлайн телевизията „E News”, за стаята на дъщеря им Кардашиян и Уест са похарчили колосалната сума от 75 000 долара и то само за украсата. Всеки детайл в детската стая бил изпипан до най-малка подробност.

Ким не износи дъщеря си Чикаго. Това стори сурогатна майка. Карашиян обаче не я показа на любопитната аудитория. Тръгнаха слухове, че майка на малката Чикаго може да е полусестрата на Ким Кайли Дженър. Тези слухове, обаче се оказаха неверни.

„Не знам дали бях достатъчно близка с моята дъщеря. Много ме измъчва това, че не аз съм я носила девет месеца. Независимо от всички трудности, които имах при предните си бременности, за мен това създаде специална връзка с Норт и Сейнт. Сега с Чикаго се старая много повече, за да не усети, че сме били разделени”, обяснява Кардашиян за своето майчинство.

Ким Кардашиян показа бебе Чикаго

Ким Кардашиян показа бебе Чикаго сн. Инстаграм

„Двамата с Кание сме много благодарни на сурогатната майка, която сбъдна мечтите ни”, каза Ким при появата на Чикаго. Тогава Кардашиян каза още, че другите й две деца – Сейнт и Норт – също са изключително щастливи от появата на сестричката им на бял свят.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар