Мариана Попова се сгоди (+ Снимка на пръстена)

Гласувайте за статията

Мариана Попова каза „да” на своя любим Веселин Плачков

Мариана Попова се сгоди. Тя смени статуса си в социалната мрежа Фейсбук на „сгодена” и показа годежен пръстен. Мариана и Веселин Плачков са заедно повече от година и половина. От няколко месеца тръгна слух, че Мариана Попова е бременна. Слуховете тръгнаха заради снимка на влюбената двойка, където Плачков е сложил ръка на корема на Попова.

„Когато има смисъл! Тя каза най-истинското ДА в живота си!”, написа под снимката певицата. Тя вече има едно дете от връзката си с италианеца Ханес. Веселин Плачков също има дъщеря от последния си брак. Преди известно време актьорът заяви, че ако съдбата е рекла ще има още поне 12 деца от певицата. „Когато се превърне в самоцел, то обикновено не става, затова не искам да давам еднозначен отговор”, допълни любимият на Мариана Попова.

Преди известно време двойката си купи и жилище в пернишкото село Кладница. За него актьорът дал близо 350 000 лева. Веселин купил жилището покрай коледните празници. Той платил част от голямата сума с хонорарите си от последните два филма – „Дякон Левски” и „Дамсцена”. Останалата сума за жилището щели да плащат на равни вноски. Сега бъдещото семейство ще има къде да отглежда своя наследник.

В социалната мрежа заваляха хиляди хубави пожелания към певицата по случай годежа. „Много да си обичана! Ти го заслужаваш!”, „Бъдете много щастливи в обичта си, чаровнице!”, „ Марианка, пълнят ми се очите от щастие за теб! Това е истинската любов! Радвам се, че я изпита най-накрая… заслужаваше го с цялата си душа…прегръщам те адски много!”, пишат фенове и приятели на Мариана Попова.

Мариана Попова каза „да” на своя любим Веселин Плачков

Мариана Попова каза „да” на своя любим Веселин Плачков

Кога ще е сватбата и дали Мариана вече е започнала с приготовленията? Засега можем само да гадаем. Но се вижда, че певицата най-накрая е намерила любовта на живота си в лицето на актьора Веселин Плачков.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар