Сузанита: Сигурна съм че съм сензация №1 (+ мнението й за наградите The 1 Lifestyle Awards)

Гласувайте за статията

Сузанита и Орхан Мурад недоволни от наградите The 1 Lifestyle Awards

Сузанита, няма спор, е позната на всички със скандалното си поведение в своите клипове и на сцената. Тийн сензацията често търпи критики именно за това си поведение. Младата изпълнителка обаче явно си е повярвала и през последните седмици поведението й стана направо нетърпимо. Певицата размяташе среден пръст по дискотеките без да й пука и дори качваше снимки в социалната мрежа с тези свои действия.

Сузанита и Орхан Мурад не пропуснаха да коментират и нашумелите през последните дни награди The 1 Lifestyle Awards. От коментарите им за „България днес” ясно се проличава, че те не са доволни. „Истинската сензация на 2017-та е Сузанита. Наградите бяха фарс!”, категорично подкрепи своята дъщеря Орхан Мурад. За негово огромно съжаление обаче за „Сензация на годината” бе избрана Луна. Според него тези призове са абсолютно измислени и всичко е нагласено. „Когато някое фирмичка е решила да даде награда на свой приближен, това е пиар акция на гърба на всички звезди. След четири дни никой няма да си спомня за този маскарад”, допълни той.

Сузанита също не остана по назад и коментира наградите. Тя естествено никак не е доволна, че Луна получи нейната награда. „Няма човек у нас, който да не е чувал за мен. Затова съм сигурна, че съм сензация №1. Но у нас никога не се награждава някой по честен начин, винаги има игри. Не спечелих, защото това е поредната лъжа и измама”, добави тийн сензацията към думите на баща си за нашумелите напоследък награди.

Сузанита е сигурна, че е сензация номер 1

Сузанита е сигурна, че е сензация №1

Коментарите за думите на Сузанита обаче никак не са ласкави. В тях дори дори наричат певицата „нищожество” и сравняват клиповете и с „детска порнография”. Орхан Мурад обаче всячески се опитва да защити дъщеря. При Милен Цветков той каза, че сега това, което прави Сузанита е актуално и тя затова го прави.

Сузанита и Орхан Мурад не са доволни от The 1 Lifestyle Awards

Сузанита и Орхан Мурад не са доволни от The 1 Lifestyle Awards

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар