Любо Нейков окончателно загуби битката с килограмите (Водещият гони 140 кг)

Гласувайте за статията

Любо Нейков е станал буквално огромен покрай стреса

Любо Нейков гони 140 кг, тъпче се нон стоп с храна

Любо Нейков окончателно загуби битката с килограмите. Актьорът за кратко беше успял да се втали, след като се подложи на зверска диета, но пак е започнал да пълнее и то с ударни темпове.

Според колегите му комикът вече гони внушителните 140 кг. При положение, че през лятото на миналата година тежеше под 100 кг, лапайки само плодове и зеленчуци, които прокарваше с минерална вода и фрешове.

Половин година след канските усилия на продуцента на „Столичани в повече“ и „Комиците“ да се втали от страх пред инфаркт заради наднорменото тегло, Любо отново върна сланинките, че добави и отгоре. Колегите му издават, че около Коледа и Нова година Нейков сложил кръст на здравословното хранене и отново започнал да лапа каквото му попадне.

Любо Нейков„Всичко е от стрес, Любо качва килограми, когато има много работа и нонстоп е на снимачната площадка“, категорични са запознати с ежедневието на комика.

В края на миналата година Нейков и Евтим Милошев, които заедно създадоха продуцентската компания „Дрийм Тийм Прадакшънс“, водиха инфарктни преговори с Би Ти Ви, за да продължат снимките на сериала „Столичани в повече“ и на шоуто „Комиците“.

В крайна сметка и двата проекта продължават и ще радват отново зрителите. Явно обаче Нейков не може да намери спокойствие и пак е под стрес.

Макар че лекарите от години го предупреждават, че е противопоказно и може да доведе до сериозни здравословни проблеми, талантът пак се е налял. Комикът се оправдава, че има нужната воля, но претовареният работен режим не му позволява да спазва диета, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар