Бритни Спиърс в шок: Бившият й съпруг я изнудва брутално!

Бритни Спиърс в шок: Бившият й съпруг я изнудва брутално!
5 (100%) 1 vote

Бритни Спиърс е изнудвана от бившия си съпруг Кевин Федерлайн!

Бритни Спиърс е подложена на огромен стрес и тормоз. По иконата е изнудвана и не от кого да е, а от собственият й съпруг. Вече бивш, който иска по-голяма издръжка за децата им.

Бритни Спиърс

Певицата Бритни Спиърс е изнудвана за пари от бившия си

Бившият й мъж, танцьорът Кевин Федерлайн, иска повече пари, за да отглежда децата им. Поводът е успешното й турне в Лас Вегас „Britney: Piece of Me“. Същото събра 137 милиона долара за четири години.

Това даде повод на К-Фед, както е известен екс мъжът на певицата, да иска завишена издръжка за двете им момчета.

Доводът на танцьорът бил, че той гледал синовете им по време на нейните турнета. 36-годишната поп икона се надява да не се стигне до съд, а двамата да се споразумеят извън съдебната зала.

„Бритни няма да се занимава с въпросите по издръжката. Тя ще остави баща си Джейми и адвокатите й да се справят с това. Все пак, Джейми няма да се примири с нещо, което смята за безумно искане“, сподел пред сп. Us Weekly близък до звездата.

Бритни Спиърс и танцьорът Кевин Федерлайн се ожениха през 2004 година. Но три години по-късно двамата се разделиха и тръгнаха по различни пътища. Родителските права по отглеждане на синовете им Престън и Джейсън останаха на таткото.

Изпълнителката загуби родителските права над момчетата си през 2008 година. Това й подейства като шок и тя се срина психически. След което се наложи поп дивата да се лекува в рехабилитационен център.

Бритни Спиърс изплаща издръжка на мъжа си, за да отглежда децата им, в размер на двадесет хиляди долара на месец. Дали обаче танцьорът ще изкопчи повече от нея, предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар